Ondernemersadvies APK voor DGA’s

Als ondernemer willen we allemaal het schaap met vijf poten zijn, maar in de praktijk loopt dat niet zo handig.

Als je bedrijf groeit, verandert ook jouw rol als ondernemer. Het is niet altijd even makkelijk om het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren.

Je komt voor keuzes te staan. Wat besteed je uit en wat blijf je zelf doen?

Een groeiende onderneming kan wel wat hulp gebruiken. Succesvol Doorgroeien is een scherpe en prettige gesprekspartner voor ondernemers. Ook als je behoefte hebt aan eenmalig bedrijfsadvies.

Succesvol Doorgroeien Ondernemersadvies

Ondernemersadvies: van personele problemen tot koers van het bedrijf

Heb je een heel coachingstraject niet nodig, maar heb je wel behoefte aan een sparringpartner? Iemand die met een frisse blik ondernemersadvies geeft? De coaches van Succesvol Doorgroeien helpen je graag.

We zijn een graag geziene gast bij directeuren van middelgrote en grote bedrijven. Omdat we zelf ruime ervaring hebben in het bedrijfsleven, weten we waarover we praten.

Ons bedrijfsadvies is niet algemeen maar toegespitst op de vragen die jij hebt over jouw onderneming. We zijn gespecialiseerd in advies geven aan groeiende bedrijven.

Bedrijfsadvies

Waarschuwing vooraf: we zijn kritisch.
Dat betekent dat we je ook vragen stellen die je misschien in eerste instantie als onprettig ervaart. Meestal is dat een goed teken. Dan raken we namelijk een teer punt.

Het is belangrijk om ook je minder sterke punten onder ogen te blijven zien.
In een groeiend bedrijf wordt er namelijk steeds meer een beroep op jou gedaan. Niet alleen als ondernemer maar ook als personeelsmanager.

Dat betekent dat jouw rol ook verandert. Soms gaat dat je makkelijk af maar vaak is het even schakelen.

De coaches van Succesvol Doorgroeien helpen je daarbij. Omdat we weten hoe groot de invloed van je personeel op je winst is.

APK voor succesvolle ondernemers

Echt groeien doe je door soms even stil te staan. Vergelijk het met de APK voor je auto. Eens per jaar even kijken of je aan alle voorwaarden voldoet om veilig te blijven bewegen.

Bij Succesvol Doorgroeien verzorgen we een APK voor succesvolle ondernemers.
Al in een gesprek van 2 uur kunnen we samen met jou de koers en status van je bedrijf doornemen.

Zit je nog op de goede weg? Of moet je bijsturen?

Wij laten het je weten. Daarna is het aan jou: kies je voor een uitgebreid coachingstraject of is een jaarlijkse APK genoeg?

Ondernemersadvies voor jouw onderneming

Een sparringpartner is iemand die je blind kunt vertrouwen. Iemand die weet wat de gevoeligheden zijn in het bedrijfsleven en hoe je daarmee omgaat.

Bij Succesvol Doorgroeien draaien we al heel lang mee in het zakenleven.
Lang genoeg om te weten dat het als ondernemer of DGA lastig is om de juiste gesprekspartner te vinden.

Want hoe belangeloos is het ondernemersadvies dat je krijgt? Gaat die fijne bedrijfsadviseur na afloop van ene gesprek meteen op de koffie bij de concurrent?
En die fijne collega bij wie je graag aanklopt, is dat eigenlijk wel iemand met verstand van zaken?

De ondernemerscoaches van Succesvol Doorgroeien weten wat het is om te functioneren op topniveau. Of om daar naartoe te werken.

Bel ons om vrijblijvend een afspraak te maken.

In een verkennend gesprek geef ik je ondernemersadvies en kijken we samen hoe ook jij succesvol kan doorgroeien