meer verdienen met minder kosten

Gratis E-book: 50 Super waardevolle tips om meer geld te verdienen met minder kosten

Gratis E-boek met meer dan 50 tips hoe ook jij je bedrijf kan laten groeien. Kortom meer geld verdienen en dat met minder kosten. “Winst door Focus” Dat wil jij toch ook?

Dit e-book helpt je om inzicht te krijgen op wat je afhoudt van succesvol doorgroeien. Groeien kan iedereen maar dat wil niet zeggen dat je dan ook geld verdiend. Sterker nog als bij de groei je focus ontbreekt, krijg je het alleen maar drukker

Je omzet loopt op maar je winst zakt in? dat moet anders kunnen

Wat maakt nu dat de winst achter blijft, ondanks dat je snel groeit?

  • Klopt je verdienmodel wel?
  • Is dat omdat je steeds meer moet doen als ondernemer?
  • Heb je een goed team om je heen?
  • Heb je de juiste focus?
  • Hoge kosten?

Veel ondernemers hebben moeite de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks een groeiende markt. Echter, maak je wel de juiste keuzes om de groei te kunnen bijhouden? En doe je daarbij nog steeds de dingen die je leuk vindt?

Dit E-book: 50 tips voor meer rendement,  geeft antwoord hoe je het tij voor jezelf kunt keren en hoe je weer de juiste focus krijgt, met als resultaat meer verdienen met minder kosten .  Focus die in lijn loopt met je missie, visie en je doelen, zodat niet alleen je resultaat toeneemt, maar ook dat je het plezier in het ondernemen weer terugvindt.

‘WINST door FOCUS”

Even aanmelden

Klik op de knop hieronder of schrijf je even in om het ebook te downloaden, zodat ook jij met jouw onderneming successen gaat behalen en daardoor betere resultaten krijgt. Meer geld verdienen met minder kosten!, wie wil dat niet?

 

 

Veel leesplezier en succes met het implementeren van de tips!

 

 

 

2 antwoorden
  1. Francine
    Francine zegt:

    Dank je wel John voor dit handige ebook. Dit is niet het zoveelste snelle eboekje, met snel rijk worden tips. Je beschrijft situaties die voor een ondernemer herkenbaar zijn. Geen starters boek, maar doorgroeien naar een stevig bedrijf. Man wat een tegenwind denk ik wel eens, als je groot wil gaan moet je ook grote verantwoordelijkheid en grote tegenwind kunnen verdragen. Geen boek voor watjes, maar wat heerlijk dat je supporter bent!!!

Reacties zijn gesloten.