Kosten vermindering waardoor maximale winst

 De kans is groot dat binnen jouw onderneming geld of tijd wordt gelekt. En dat gaat ten koste van je winst.

Het is dus belangrijk om je kosten zoveel mogelijk te verminderen. Je hoeft geen Dagobert Duck te worden hoor, maar je moet werken op een manier die ervoor zorgt dat jouw onderneming succesvol blijft groeien.

Bij Succesvol Doorgroeien helpen we jou om je kosten op een slimme manier te reduceren en je winst te maximaliseren.

Klik hier om GRATIS de template kosten en opbrengsten te downloaden

succesvol doorgroeien.nl

Onvoorziene kosten vermindering waardoor maximale winst

Onvoorziene kosten horen erbij. Succesvolle bedrijven hebben gemiddeld 15% onvoorziene kosten. Een flink percentage. In de meeste gevallen is kostenvermindering mogelijk.

Onvoorziene kosten zijn globaal in te delen in 2 categorieën:

  1. Dit kan een gevolg zijn van een niet goed functionerend team, maar ook van een werknemer die niet het werk doet waar hij of zij in kan excelleren. Deze vorm van verzuim is terug te dringen door een individueel of teamcoachingstraject.
  1. Reworkkosten of overmaakkosten. Dit is een optelsom van fouten. Denk aan verkeerd geleverde orders, ontevreden klanten door misverstanden, fouten in het productieproces door onderbezetting van het personeel.

Ook personeel dat onvoldoende geschoold is voor hun werk is een factor. Ook in dit geval is een bedrijfscoach een goede investering.

Succesvol Doorgroeien Logo

Hoe een bedrijfscoach je kan helpen met kosten vermindering waardoor je maximale winst behaalt

Enig idee wat een frisse blik van buitenaf waard is? Een heleboel.

Succesvolle bedrijven weten dat al een tijdje. Zij besteden tussen de 12 en 15% van hun omzet aan de ontwikkeling van de organisatie, techniek en medewerkers.

Dat lijkt zonde, want op korte termijn levert het niks op. Maar als je naar de lange termijn kijkt, zie je dat de ontwikkeling van je team en organisatie zich dubbel en dwars terugbetaalt met:

  • Lagere kosten
  • Meer gemotiveerde medewerkers
  • Klanten in een hoger segment.

Door een bedrijfscoach mee te laten denken over kostenreductie investeer je in een gezond bedrijf. Letterlijk: met minder ziekteverzuim. Maar ook een bedrijf waar minder kostbare fouten worden gemaakt.

Heb je ook interesse in kostenvermindering en wil je werken aan maximale winst?