Ambitieuze ondernemers

Wij helpen ambitieuze ondernemers en bedrijven om hun groei belemmeringen inzichtelijk te krijgen door samen te werken aan doelgerichte oplossingen middels een persoonlijke aanpak.

Naast mijn ervaring als trainer en business coach beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring als bedrijfskundig manager op zowel strategisch als operationeel niveau. Ik heb mijn expertise verkregen doordat ik internationaal heb  gewerkt aan het op – en uitbouwen van ondernemingen.

link: Linkedin

Het is onze ambitie om te werken met ambitieuze ondernemers die stappen willen maken waardoor zij de resultaten kunnen boeken die zij willen

Dit is waar wij voor staan

Ambitieuze ondernemers zijn doeners die stappen willen maken

Het is soms best lastig de juiste beslissing te nemen en heb je behoefte aan een klankbord. Iemand waarmee je 1 op 1 kunt sparren en je business begrijpt.

In elk probleem schuilt een oplossing en dat is precies wat ons drijft

wij helpen  jou graag met het boven water krijgen van de belemmeringen die de ongecontroleerde groei van jou en/of jouw onderneming in de weg staan. En werk vervolgens graag met je samen naar doelgerichte oplossingen middels een persoonlijke aanpak.

 • In een 1 op 1 training bekijken we samen waar de onderneming nu staat.
 • Waar jij met jouw onderneming naar toe wilt, zodat je  vooruit gaat en resultaten boekt.

Het nemen van deze stappen kost weliswaar tijd, maar aan de andere kant levert het je rust in je hoofd op. Krijg je energie en heb je een heldere blik op de toekomst.

Dit is wat wij kunnen betekenen voor jou als ambitieuze ondernemer

Allereerst gaan we:

 • De belemmeringen die de groei van jouw onderneming in de weg staan in kaart brengen en de juiste oplossing voor vinden.
 • Focussen op je visie en je persoonlijke uitdagingen
 • Onderzoeken wie je klanten zijn en/of dat de klanten zijn die je wilt
 • Kijken naar je verdienmodel, kosten en resultaat
 • Jouw producten en/of diensten onder de loep nemen

De volgende stap is een 1 op 1 training.

In deze training gaan we aan de gang met het:

 • Omzetten van ideeën en wensen naar concrete doelstellingen
 • Vertalen van de doelstelling naar concrete acties
 • Verbeteren van je processen
 • Verlagen van je kosten
 • Vergroten van de toegevoegde waarde die je levert voor jouw klanten
 • Praktisch uitwerken en implementeren van mogelijkheden in de markt voor jouw product en/of diensten.

Nb: De training is volledig gericht op jouw situatie en het aantal sessies wordt in onderling overleg afgestemd op jouw behoeftes.

Dan is dit het resultaat

Het resultaat is dat je doelgericht aan de gang gaat met je onderneming.
Van lastige problemen naar pragmatische oplossingen.

Met een frisse blik en de juiste focus maak je grote stappen in de goede richting naar succes.

 • Hierdoor behaal je meer winst en houd je meer tijd over voor andere leuke dingen.
 • Het vermindert je  stress.  
 • Je boekt successen
 • Haalt plezier uit het ondernemen

Dit wat klanten zeggen

Als ondernemer krijg je niet vaak zelf de spiegel voorgehouden en word je weinig uitgedaagd.

Een focus sessie leek me daarom zinvol. Mijn verwachting was niet al te hoog omdat ik weet dat er bij trainingen in het algemeen hoge beloften worden gedaan die vaak niet kunnen worden ingelost.

De focus sessie en de no-nonsens stijl van John was voor mij een positieve verrassing. Hij heeft in korte tijd de spiegel bij de deelnemers voorgehouden en duidelijk gemaakt:

 • Hoe persoonlijke en zakelijke belemmeringen je persoonlijke en zakelijke groei in de weg staan.
 • Hoe je deze belemmeringen oplost waardoor je alles weer overziet en je meer aan je onderneming kan werken dan in je onderneming.

In de workshop trekt John je volledig uit je comfortzone waardoor je nut en noodzaak gaat inzien van focus, doelen en acties.

John brengt de twee werelden van dromen en doelen enerzijds en cijfers en resultaat anderzijds bij elkaar. Het één kan niet zonder de ander, maar als de twee werelden gecombineerd worden klopt het plaatje van de vrijheid en plezier hebben in ondernemen.

Veel personen hebben een visie.

De personen die een gericht actie plan creëren, actie ondernemen en sterke beweeg redenen hebben om die visie werkelijkheid te laten worden zullen slagen. Niet alleen dromen/ praten. Een concreet actie plan is wat de meeste mensen missen.

John is de persoon die je oprecht, met al zijn aandacht en kennis, de juiste weg laat zien. Heel doordacht, volledig gericht op jouw situatie. Heldere oplossingen en actiepunten met de juiste focus. Niet alleen puur gericht op business. Maar ook op jouw persoonlijk als ondernemer. Redenen komen eerst, resultaat volgt daarna.

Het is heerlijk om gas bij te geven in de 6de versnelling en weer (comfortabel) terug te zakken naar de 3de versnelling. Alleen zo komt mijn visie niet tot leven, en wordt de standaard weer als vanouds.. subtiele gedragsverandering en nieuwe gewoontes zijn hierbij de oplossing.

Ik heb mijn eigen beweegredenen en visie met zelf gestelde doelen die ik ongetwijfeld ga behalen. Dankzij John, doe ik dat met de juiste stappen en een geweldige versnelling de juiste richting op!

John is eerlijk, recht voor z’n raap en geeft je als ondernemer of DGA inzichten waar je echt iets aan hebt, zonder zweverig gedoe, strak en helder. Hij vertelt je niet wat je wel of niet moet doen maar neemt je aan de hand en doet het voor.

John vertaalt complexe situaties naar pragmatische oplossingen door het toepassen van de FDA-methode (focus-doelen-acties) en houd je zodoende een spiegel voor. Op die manier helpt hij jou met het succesvol doorgroeien van jouw bedrijf.

Als ik heel eerlijk ben, wist ik nooit zo zeker wat ik van businesscoaches vond. Een beetje teveel ‘bla’ en loze beloftes als je het mij vroeg. Zonder enige moeite in no-time het bedrag verdienen wat je wilt, zonder je kont van de bank te verplaatsen. Daar geloof ik geen reet van. En het is ook niet mijn mentaliteit. Ik hou van aanpakken, hard werken en alles doen wat ik kan om mijn klanten te helpen. Maar daarvoor heb ik tegenwoordig ook mijn team nodig. Als voormalig freelance tekstschrijver heb ik nu 5 mensen voor mijn tekstbureau werken. Dat is binnen een paar maanden explosief gegroeid. Hand in hand met de nieuwe taken, rollen en problemen die op me afkomen. Hoe leuk ook, lastig is dat ge-onderneem soms wel.

Toen leerde ik via LinkedIn John kennen en ik las zijn ideeën over de impact en het gevolg van succesvol doorgroeien. Auw! Legde hij even de vinger op de zere plek. Na een paar berichten over en weer bood John aan om langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Hij heeft eerst mijn team tekstschrijvers ontmoet en daarna hebben we samen nog ruim een uur gezeten. Hij liet me een aantal oefeningen doen die me lieten zien dat ik op bepaalde vlakken al goed bezig ben, maar dat ik meer focus nodig heb en dat ik nog veel kan leren over succesvol ondernemen en leiding geven aan een bedrijf.

Na de eerste sessie wist ik zeker dat ik met John wil samenwerken. Hij heeft een overzicht waarvoor ik een buiging maak en hij is lekker praktisch ingesteld. Niet alleen denken, vooral ook doen. Dat gezegd hebbende… ik ga maar eens aan het ‘huiswerk’ dat ik heb meegekregen. Want over 2 weken belt hij me hoe het ervoor staat. En ik vrees dat ik na zijn tips niet meer wegkom met ‘druk druk druk’.

Ben je benieuwd hoe onze diensten aansluiten op jouw situatie?