Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet.

Geld verdienen met je bedrijf bereik je door jezelf te onderscheiden van alle anderen.

Aanbevelingen 

Business coaching

Als ondernemer krijg je niet vaak zelf de spiegel voorgehouden en word je weinig uitgedaagd.

Een focus sessie leek me daarom zinvol. Mijn verwachting was niet al te hoog omdat ik weet dat er bij trainingen in het algemeen hoge beloften worden gedaan die vaak niet kunnen worden ingelost.

De focus sessie en de no-nonsens stijl van John was voor mij een positieve verrassing. Hij heeft in korte tijd de spiegel bij de deelnemers voorgehouden en duidelijk gemaakt:

  • Hoe persoonlijke en zakelijke belemmeringen je persoonlijke en zakelijke groei in de weg staan.
  • Hoe je deze belemmeringen oplost waardoor je alles weer overziet en je meer aan je onderneming kan werken dan in je onderneming.

In de workshop trekt John je volledig uit je comfortzone waardoor je nut en noodzaak gaat inzien van focus, doelen en acties.

John brengt de twee werelden van dromen en doelen enerzijds en cijfers en resultaat anderzijds bij elkaar. Het één kan niet zonder de ander, maar als de twee werelden gecombineerd worden klopt het plaatje van de vrijheid en plezier hebben in ondernemen.

Business coaching

Veel personen hebben een visie.

De personen die een gericht actie plan creëren, actie ondernemen en sterke beweeg redenen hebben om die visie werkelijkheid te laten worden zullen slagen. Niet alleen dromen/ praten. Een concreet actie plan is wat de meeste mensen missen.

John is de persoon die je oprecht, met al zijn aandacht en kennis, de juiste weg laat zien. Heel doordacht, volledig gericht op jouw situatie. Heldere oplossingen en actiepunten met de juiste focus. Niet alleen puur gericht op business. Maar ook op jouw persoonlijk als ondernemer. Redenen komen eerst, resultaat volgt daarna.

Het is heerlijk om gas bij te geven in de 6de versnelling en weer (comfortabel) terug te zakken naar de 3de versnelling. Alleen zo komt mijn visie niet tot leven, en wordt de standaard weer als vanouds.. subtiele gedragsverandering en nieuwe gewoontes zijn hierbij de oplossing.

Ik heb mijn eigen beweegredenen en visie met zelf gestelde doelen die ik ongetwijfeld ga behalen. Dankzij John, doe ik dat met de juiste stappen en een geweldige versnelling de juiste richting op!

Business coaching

John is eerlijk, recht voor z’n raap en geeft je als ondernemer of DGA inzichten waar je echt iets aan hebt, zonder zweverig gedoe, strak en helder. Hij vertelt je niet wat je wel of niet moet doen maar neemt je aan de hand en doet het voor.

John vertaalt complexe situaties naar pragmatische oplossingen door het toepassen van de FDA-methode (focus-doelen-acties) en houd je zodoende een spiegel voor. Op die manier helpt hij jou met het succesvol doorgroeien van jouw bedrijf.

Advies

Vanmorgen heb ik een gesprek gehad met John Beringen, Organisatieadviseur voor Ondernemers en bedrijven Met zijn bedrijf succesvol doorgroeien heeft hij al vele ondernemers geholpen met het behalen van meer rendement uit hun onderneming.

Ik wilde daar meer van weten dus ben het gesprek aangegaan. Na 5 minuten werd mij al zeer duidelijk dat deze man veel ervaring en kennis op het gebied van organisaties. Geen onzin en bullshit verhalen gewoon precies hoe het zit en hij wist ook feilloos de vinger op de zere plek te leggen over waar ondernemingen tegenaan lopen, maar ook hoe je de problemen op kunt lossen.

Kortom niet zomaar iemand, geen bla bla, maar oplossingen.

Als je echt stappen wilt gaan maken met je onderneming zou ik zeker contact met hem opnemen. John Beringen

Personal coaching

Met echte interesse in jouw verbeter-pad, stelt John recht-door-zee vragen die je tot nadenken zetten. Met deze vragen, en zijn kennis, ervaring en handzame tools, geeft hij inzicht in je belemmeringen, concrete tools om je focus te verbeteren en weet jij wat jij kunt doen om echt vooruit te komen.

Business coaching

In een kort gesprekje wat ik had met John, tijdens een pauze van een bijeenkomst, wist ik dat hij de persoon was waar ik op zou kunnen bouwen.

In het korte gesprekje wist hij de juiste vragen te stellen en door mijn antwoorden wist hij bloot te leggen waar het probleem zat. Zijn visitekaartje lag vervolgens 2 maanden op mijn bureau naar me te staren om dat ik mezelf bezwaren had opgelegd zoals, “ik heb er geen geld voor”, ik moet dit toch zelf kunnen ik ben immers de eigenaar”, Ik heb er geen tijd voor etc etc.

Toch maar eens afgesproken voor koffie en ook toen hoorde ik weer waar het fout gaat, ik ben daar zelf de grootste factor in! Alleen een goede business coach is in staat dat snel te doorzien en je daar met respect en support in bij te sturen.

Ik ken de one-liners wel hoor. “Samen kom je verder” en “you can’t solve the problem with the same mind that created it” maar ik begrijp pas wat de inhoud van deze one-liners zijn door ze te leven.

Samen met John hebben we grote veranderingen aangebracht in het bedrijf, doodeng en heel erg nodig om het bedrijf weer gezond te krijgen. Niet alleen financieel gezond, maar met de juiste mensen erbij en een team wat steun geeft.

Ik kan nu zeggen dat je niet moet kijken naar wat iets kost, maar kijk naar welk verlies het geeft als je de stap niet neemt. Doe dat wel met iemand van verstand van zaken, anders ga je nog de verkeerde kant op.

John is een rots in onze branding, ik hou me vast aan hem. IK nu eenmaal goed in mijn vak, van het aansturen van een bedrijf had ik geen kaas gegeten, maar langzaam aan begint dat nu ook te komen. Dank dank dank John, voor de immense support die je geeft!

Business coaching

Als ik heel eerlijk ben, wist ik nooit zo zeker wat ik van businesscoaches vond. Een beetje teveel ‘bla’ en loze beloftes als je het mij vroeg. Zonder enige moeite in no-time het bedrag verdienen wat je wilt, zonder je kont van de bank te verplaatsen. Daar geloof ik geen reet van. En het is ook niet mijn mentaliteit. Ik hou van aanpakken, hard werken en alles doen wat ik kan om mijn klanten te helpen. Maar daarvoor heb ik tegenwoordig ook mijn team nodig. Als voormalig freelance tekstschrijver heb ik nu 5 mensen voor mijn tekstbureau werken. Dat is binnen een paar maanden explosief gegroeid. Hand in hand met de nieuwe taken, rollen en problemen die op me afkomen. Hoe leuk ook, lastig is dat ge-onderneem soms wel.

Toen leerde ik via LinkedIn John kennen en ik las zijn ideeën over de impact en het gevolg van succesvol doorgroeien. Auw! Legde hij even de vinger op de zere plek. Na een paar berichten over en weer bood John aan om langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Hij heeft eerst mijn team tekstschrijvers ontmoet en daarna hebben we samen nog ruim een uur gezeten. Hij liet me een aantal oefeningen doen die me lieten zien dat ik op bepaalde vlakken al goed bezig ben, maar dat ik meer focus nodig heb en dat ik nog veel kan leren over succesvol ondernemen en leiding geven aan een bedrijf.

Na de eerste sessie wist ik zeker dat ik met John wil samenwerken. Hij heeft een overzicht waarvoor ik een buiging maak en hij is lekker praktisch ingesteld. Niet alleen denken, vooral ook doen. Dat gezegd hebbende… ik ga maar eens aan het ‘huiswerk’ dat ik heb meegekregen. Want over 2 weken belt hij me hoe het ervoor staat. En ik vrees dat ik na zijn tips niet meer wegkom met ‘druk druk druk’.

Business coaching

John heeft ons enorm goed op weg geholpen in ons bedrijf. John is recht door zee, oprecht en heeft een duidelijk zichtbare passie voor ondernemen. Ik beveel John dan ook van harte aan!

Advies

Ik heb John leren kennen toen hij als voormalig Managing Director van Vermeer Eemhaven op zoek was naar een nieuwe uitdaging.

John heeft een uitermate goed ontwikkeld strategisch inzicht en beschikt over zowel sterke commerciële als financiële en operationele kwaliteiten. Vol empathie en erg to the point, “what you see is what you get”, gemakkelijk schakelend van niveau en omgeving.

Nadat hij in dienst van Inashco is getreden als Director Operations heeft hij zich gemanifesteerd als een waardevolle aanwinst die het bedrijf heeft begeleid naar een succesvolle internationaal opererende entiteit.

Nu hij als Businesscoach is gestart heeft hij zich naast zijn beschikbaarheid als Interim-Manager ook de nadruk gelegd op Business-coaching en trajecten waarbij Teamtraining een grote rol speelt.

Ik kan John aanbevelen bij iedereen, die op zoek is naar een Interim-Manager, en/of Business-coach die op ambitieuze en on navolgende wijze elke klus naar tevredenheid klaart.

Peronal coaching

Ik heb John leren kennen als een zeer toegankelijke directeur, die zeer ter zake kundig was. Zijn kracht schuilt in zijn rust, overzicht en vermogen om zaken simpel te houden.

John houdt van complexe operationele uitdagingen en spreekt mensen ook heel duidelijk aan op wat er verwacht wordt. Los hiervan is het bovenal erg prettig met John werken. Op gezette tijden weet hij de humor erin te gooien en is hij goed in staat zichzelf en het werk te relativeren

Kortom: een fijn persoon om mee en voor gewerkt te hebben

John Beringen is a team player who can easily organize and motivate a team to perform exceptionally well.

I worked with John during his time at Inashco and he took time out of his busy schedule to help me acclimate to my new role. John was instrumental in my success.

I highly recommend John and would actively seek to work with him again

Ik heb met John in een lastige periode mogen samenwerken aan een verander management traject binnen een lastige cultuur, met name lag hier de focus op een flexibilisering vraagstuk.

Ik heb John daar leren kennen als een zeer bekwaam Directeur met altijd zijn einddoel in zicht.
Bovenal was John een prettig mens met zijn hart op de juiste plaats!

Persoonlijk kijk ik uit naar een nieuwe samenwerking waar ook ter wereld.

I’ve worked with John Beringen for 2 years. As Sales Manager and Operations Manager we were direct colleagues and had a close cooperation.
In that period John was promoted to MD of Vermeer Eemhaven.

As MD John lead a significant reorganization process. John had a clear vision on this new organization and the process how to realize this. He showed a good balance between a business approach and an approach as people manager. The cooperation between departments improved in a structural way.

I fully recommend John as a business coach in leading change processes in organizations.

Advies

Ik heb John leren kennen als een collega die zaken zeer pragmatisch aanpakt. Hij bracht alles terug naar de eenvoud om zo een oplossing te creëren die voor een ieder te accepteren was.

Zijn manier van werken en zijn altijd positieve houding was zeer plezierig en leerzaam

Advies

John heb ik leren kennen als een duidelijke leider die zowel op hoog-abstract en uitvoerend niveau kan opereren. Zijn bedrijfskundige-en psychologische achtergrond maken van hem een uitstekende combinatie om organisatiedoelen te realiseren middels veranderen van menselijk gedrag.

John is gericht op de ontwikeling van het bedrijf door de ontwikkeling van mensen. John is een eigenzinnige persoonlijkheid die daarbij open staat voor meningen van anderen.

Advies

John is een zeer betrokken Manager/Directeur en is zeer toegankelijk.
Verder kan John mensen goed motiveren en coachen in hun persoonlijke verbetering op het gebied van kwaliteit en veiligheid
Daarnaast is John een prettige collega om zowel privé als zakelijk te “sparren”.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek